EMC E20-597 Certification, High Success Rate EMC E20-597 Vce Files Is Your Best Choice

Get yourself composed for Microsoft actual exam and upgrade your skills with Flydumps EMC E20-597 practice test products. Once you have practiced through our assessment material, familiarity on EMC E20-597 exam domains get a significant boost. Flydumps practice tests enable you to raise your performance level and assure the guaranteed success for EMC E20-597 exam.

Question: 1
You are cloning a save set in NetWorker. There is one appendable clone volume available.
However, the clone operation is not using this volume and is asking for a new volume to be
mounted.
What may be the cause?

A. Entire cloned save set must fit on the clone volume and there is not enough room
B. Source volume has an earlier clone of the save set
C. Clone volume has an earlier clone of the save set
D. Source volume is being used for another clone operation

Answer: C
Question: 2
In a Windows environment, the NetWorker nsrd process will not start because the resource database is corrupt. How can you recover the resource information?
A. rename …\nsr\index, start nsrd, and run mmrecov
B. rename …\nsr\res, start nsrd, and run recover
C. remove …\nsr\index, start nsrd, and run mmrecov
D. remove …\nsr\res, start nsrd, and run mmrecov

Answer: D
Question: 3
You need to direct all save sets from several NetWorker clients to the same set of backup volumes. Which attributes in a pool resource can you configure to accomplish this?
A. Groups, Save sets and Levels
B. Save sets and Devices
C. Groups and Clients
D. Clients, Save sets and Levels

Answer: C
Question: 4
On the Replication Manager server, which process would you check if you are having problems communicating with the client?
A. IRCCD
B. PRD
C. IRD
D. IRCD

Answer: C
Question: 5
In Networker 7.3, what does nsr_shutdown use to determine which processes to shut down and in which order?
A. run files
B. process info files
C. shutdown script files
D. nsr_proc_id files
Answer: A
Question: 6
You are having problems mounting an additional replica on a Solaris Mount Host using Replication Manager. Which file would you check for any misconfiguration?
A. /kernel/drv/emulex.conf
B. /kernel/drv/st.conf
C. /kernel/drv/sd.conf
D. /kernel/drv/lputil.conf

Answer: C
Question: 7
You added a new tape library with three physical drives to an existing storage node in a NetWorker environment. How many licenses of any kind are needed?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4

Answer: A
Question: 8
What must be configured for a directed recovery to be performed using NetWorker?
A. Administering client must be in destination client’s Remote Access list
B. Destination client must be in source client’s “servers” file
C. Destination client must be in source client’s Remote Access list
D. Source client must be in destination client’s “servers” file

Answer: C
Question: 9
Which operating system must the host be running in order to install the NetWorker Management Console?
A. Windows or NetWare
B. Windows or HP-UX
C. Windows or Solaris
D. Windows or Linux
Answer: C
Question: 10
What is a requirement for an Auto Archive operation to successfully happen?
A. The Auto Archive license must be installed
B. The CLARiiON Disk Library must be running at least version 1.2 of the emulation software
C. The virtual library must be the same type as the physical library
D. The virtual tape drive must be the same type as the physical tape drive
Answer: D Question: 11

When using a NetWorker advanced file type device, what happens automatically when the file system containing the advanced file type device becomes full?
A. Aborted and expired save sets are removed
B. Oldest save sets are staged
C. Largest save sets are staged
D. Save set being written spans to another volume

Answer: A
Question: 12
The destination volume becomes full during a NetWorker clone operation.
Which pool needs to have a volume available for the clone operation to continue?

A. Original backup pool
B. Same Clone pool
C. New Clone pool
D. Default backup pool

Answer: B
Question: 13
In NetWorker, you want unlabeled volumes in an autochanger to be used before recyclable volumes are reused. Auto media management is currently enabled on the autochanger. What must you do to configure this?
A. Nothing needs to be done
B. Disable Auto media management
C. Set all labeled volumes to a mode of Manual Recycle
D. Set all labeled volumes to a mode of Manual Recycle and disable Auto media management

Answer: C
Question: 14
What happens when a NetWorker advanced file type device fills up?
A. A NetWorker notification is performed
B. Save streams going to the device hang until another volume becomes available
C. Specified save sets on the volume are immediately staged
D. An email is sent to the NetWorker administrator recommending that another volume be mounted
Answer: A
Question: 15
A NetWorker hostA Auth Methods attribute contains:
162.168.0.0/24, oldauth 0.0.0.0/0, nsrauth
Which statement describes what happens when other hosts try to communicate with hostA?
A. 162.168.0.0/24 hosts will be able to communicate with hostA only using nsrauth authentication

B. 162.168.0.177/24 host will be able to communicate with hostA only using nsrauth authentication
C. 162.168.0.177/24 host will not be able to communicate with hostA using nsrauth authentication
D. All NetWorker hosts will able to communicate with hostA using nsrauth authentication

Answer: C
Question: 16
In a NetWorker backup environment, which process needs to be running on every NetWorker Server/Storage Node/Client?
A. nsrd
B. nsrmmd
C. nsrexecd
D. nsrjobd

Answer: C
Question: 17
To which resource can you assign two NetWorker clients so they are backed up at the same time every day?
A. Pool
B. Policy
C. Group
D. Schedule

Answer: C
Question: 18
You receive errors when testing a NetWorker server-initiated backup. To troubleshoot the problem, you want to run the backup manually. Which command is used?
A. nsrexecd
B. nsrmon
C. savegrp
D. backup

Answer: C
Question: 19
Which attribute in the NetWorker Server resource should you modify to prevent client-initiated backups?
A. Manual Saves
B. Public Archives
C. Archive Services
D. Client-side Saves

Answer: A
Question: 20
You are configuring a DL720 with Active Engine Failover. During the night, when most of the backups are running, one of the engines fails. What is the result?

A. WWPNs of the failed engine move to the working one. Active backups are redirected to another engine.
B. Resources of the failed engine move to the working one. All I/O going to the failed engine are directed to the working one through the CMI.
C. Resources of the failed engine move to the working one. All I/O going to the failed engine are directed to the working one through the write cache.
D. WWPNs of the failed engine move to the working one. Active backups to the failed engine fail.

Answer: D
Question: 21
Which procedure could be used to start a recovery using clone volumes instead of backup volumes?
A. Use mmlocate to change the location field of the original volume to offsite
B. Select the cloned save set for recovery in the nwrecover GUI
C. Use nsrmm to change the browse policy of the original volume
D. Use nsrmm to delete the original save sets

Answer: D
Question: 22
When configuring RAID groups for optimal backup-to-disk performance, what is the best practice maximum number of simultaneous data streams that should be sent per RAID Group?
A. 2
B. 3
C. 5
D. 15

Answer: C
Question: 23
In a NetWorker environment, which directives are processed during a server-initiated backup?
A. Server-side only
B. Server-side and console-side
C. Server-side and client-side
D. Server-side and Save Environment

Answer: C
Question: 24
Which software does the Replication Manger use in a CLARiiON environment to rescan the SCSI bus for new devices on the host?
A. Solutions Enabler
B. Admsnap
C. ADMhost
D. Navisphere
Answer: B
Question: 25

You want to have backups occur when network traffic is typically low. Which NetWorker resource is used to meet this requirement?
A. Pool
B. Group
C. Schedule
D. Clone

Answer: B
Question: 26
What can you do to improve backup throughput using tape?
A. Send multiple streams to the drive
B. Send a single stream to the drive
C. Increase the backup catalog size
D. Add more tapes to the library

Answer: A
Question: 27
Which disk library Auto Archive feature provides movement of data to physical tape?
A. Replicate
B. Migrate
C. Copy
D. Transfer

Answer: C
Question: 28
A NetWorker client uses the Default schedule. The client needs to be restored to how it existed after last Tuesday’s backup. How many save sets need to be recovered?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: C
Question: 29
Which NetWorker feature is configured to move a save set from one volume to another?
A. Device to device copy
B. Staging
C. Dataset relocation
D. Disk extension
Answer: B
Question: 30
What is the minimum NDMP version that allows Three Way backups?
A. 1

B. 2
C. 3
D. 4

Answer: B

Flydumps.com EMC E20-597 practice tests hold the key importance and provide a considerable gain for your knowledge base. You can rely on our products with unwavering confidence; Get the profound knowledge and become a pro with Flydumps.com assistance.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •